Chocolate-Ginger Cookies
Crisp, sugar-dusted leaves and acorns celebrate the fall season.
Ingredients
Makes 4 dozen
- 2 1/2 cups all-purpose flour, plus more for dusting
- 1/2 cup Dutch-process cocoa powder
- 1/2 teaspoon ground ginger
- 1 teaspoon ground cinnamon
- 1/2 teaspoon ground nutmeg
- 1/4 teaspoon ground cloves
- 1/2 teaspoon salt
- 1/2 teaspoon baking powder
- 1/2 teaspoon baking soda
- 12 tablespoons (1 1/2 sticks) unsalted butter, softened
- 3/4 cup packed dark-brown sugar
- 1 large egg
- 1/2 cup dark unsulfured molasses
- 1 tablespoon grated peeled fresh ginger
- Sanding sugar, for sprinkling
Directions
- Preheat oven to 325 degrees. Line two baking sheets with parchment paper; set aside. Whisk together flour, cocoa, spices, salt, baking powder, and baking soda.
- Cream butter and brown sugar on medium speed in the bowl of an electric mixer fitted with the paddle attachment until pale and fluffy, about 4 minutes. Add egg, molasses, and grated ginger; mix until combined. Add flour mixture; mix on low speed until just combined.
- Halve dough; flatten into two disks. Wrap in plastic wrap; refrigerate 1 hour. Transfer disks, one at a time, to a lightly floured surface; roll out to 1/4 inch thick. (If dough gets soft, freeze until firm.) Use 3-inch acorn or leaf cookie cutters to make shapes; place 1 inch apart on sheets. Refrigerate until firm, about 20 minutes.
- Score designs with a knife; sprinkle with sanding sugar. Bake, rotating sheets halfway through, until cookies are firm, 11 to 13 minutes. Let cool on a wire rack.
AMO FAZER BOLACHAS! É UMA TERAPIA, ANO PASSADO CHEGUEI ATÉ A GANHAR UM BOM DINHEIRO COM ISSO!
ResponderExcluirSE PRECISAREM DE TRADUÇÃO NESTA RECEITA, PODEM PEDIR! UM ABRAÇO, RENATA.
olá! o que é "unsulfured molasses"?
ResponderExcluirObrigada!
Julia
Oi Julia, tudo bem?
ResponderExcluirObrigada por deixar o seu comentário, é sempre muito bem-vindo!
Júlia, molasses é melado em português e pesquisei sobre o significado de unsulfured e
o que entendi é que seria um melado sem produtos químicos. Um grande abraço! Fico muito feliz com sua visita e comentários.
Oi Renata!
ResponderExcluirGostaria muito da tradução desta receita, será que você pode me enviar por email?
anap1380@gmail.com
Obrigada
Ana Paula Santos
Olá! Estava agora a ler uma receita da Rose Beranbaum's Christmas Cookies chamada Gingerbread People e não conseguia perceber o que queria dizer unsulfured molasses. Mas cheguei aqui e faacilmente obtive a resposta. A receita da M. Stewart deve ser mesmo boa!! :D Tenho de experimentar.
ResponderExcluirAnyway,
Thanks For The Help! :)