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quarta-feira, 7 de outubro de 2009

CHOCOLATE GINGER COOKIES FROM MARTHA STEWART

Chocolate-Ginger Cookies

Chocolate-Ginger Cookies

Crisp, sugar-dusted leaves and acorns celebrate the fall season.

Ingredients

Makes 4 dozen

  • 2 1/2 cups all-purpose flour, plus more for dusting
  • 1/2 cup Dutch-process cocoa powder
  • 1/2 teaspoon ground ginger
  • 1 teaspoon ground cinnamon
  • 1/2 teaspoon ground nutmeg
  • 1/4 teaspoon ground cloves
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon baking powder
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • 12 tablespoons (1 1/2 sticks) unsalted butter, softened
  • 3/4 cup packed dark-brown sugar
  • 1 large egg
  • 1/2 cup dark unsulfured molasses
  • 1 tablespoon grated peeled fresh ginger
  • Sanding sugar, for sprinkling

Directions

  1. Preheat oven to 325 degrees. Line two baking sheets with parchment paper; set aside. Whisk together flour, cocoa, spices, salt, baking powder, and baking soda.
  2. Cream butter and brown sugar on medium speed in the bowl of an electric mixer fitted with the paddle attachment until pale and fluffy, about 4 minutes. Add egg, molasses, and grated ginger; mix until combined. Add flour mixture; mix on low speed until just combined.
  3. Halve dough; flatten into two disks. Wrap in plastic wrap; refrigerate 1 hour. Transfer disks, one at a time, to a lightly floured surface; roll out to 1/4 inch thick. (If dough gets soft, freeze until firm.) Use 3-inch acorn or leaf cookie cutters to make shapes; place 1 inch apart on sheets. Refrigerate until firm, about 20 minutes.
  4. Score designs with a knife; sprinkle with sanding sugar. Bake, rotating sheets halfway through, until cookies are firm, 11 to 13 minutes. Let cool on a wire rack.
From Martha Stewart Living, November 2004 | Send Me a Free Preview Issue Now!

5 comentários:

  1. AMO FAZER BOLACHAS! É UMA TERAPIA, ANO PASSADO CHEGUEI ATÉ A GANHAR UM BOM DINHEIRO COM ISSO!
    SE PRECISAREM DE TRADUÇÃO NESTA RECEITA, PODEM PEDIR! UM ABRAÇO, RENATA.

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  2. olá! o que é "unsulfured molasses"?
    Obrigada!
    Julia

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  3. Oi Julia, tudo bem?
    Obrigada por deixar o seu comentário, é sempre muito bem-vindo!
    Júlia, molasses é melado em português e pesquisei sobre o significado de unsulfured e
    o que entendi é que seria um melado sem produtos químicos. Um grande abraço! Fico muito feliz com sua visita e comentários.

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  4. Oi Renata!
    Gostaria muito da tradução desta receita, será que você pode me enviar por email?
    anap1380@gmail.com

    Obrigada
    Ana Paula Santos

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  5. Olá! Estava agora a ler uma receita da Rose Beranbaum's Christmas Cookies chamada Gingerbread People e não conseguia perceber o que queria dizer unsulfured molasses. Mas cheguei aqui e faacilmente obtive a resposta. A receita da M. Stewart deve ser mesmo boa!! :D Tenho de experimentar.

    Anyway,

    Thanks For The Help! :)

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